Over ons

Welkom bij Voetbalviltjes.nl, waar passie voor voetbal en gezelligheid samenkomen. Wij zijn toegewijd aan het vieren van de mooiste voetbalmomenten door deze vast te leggen op onze hoogwaardige bierviltjes. Elk viltje vertelt een verhaal van een legendarisch doelpunt, zodat je tijdens elke borrel of voetbalavond een stukje sportgeschiedenis in handen hebt.

Onze collectie is ideaal voor zowel de casual liefhebber als de diehard voetbalfan. Ze zijn perfect om cadeau te doen, of als uniek decorstuk tijdens wedstrijden en evenementen. Ook bieden wij de mogelijkheid om viltjes in bulk te bestellen, ideaal voor horeca, evenementen of grote groepen. Voor bulkbestellingen kun je eenvoudig het formulier onderaan de pagina gebruiken om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Bij Voetbalviltjes.nl combineren we liefde voor het spel met de kunst van het vieren. Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die hun voetbalavonden hebben verrijkt met onze unieke viltjes. Ontdek het zelf en breng de magie van het voetbal tot leven!

Neem contact op